Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίγες ώρες έμειναν για την κρητική βραδιά στο Ηρώδειο - Σκουλάς, Πασχαλίδης και Τζομπανάκη σε μια μεγάλη συναυλία

Λίγες ώρες έμειναν για την κρητική βραδιά στο Ηρώδειο – Σκουλάς, Πασχαλίδης και Τζομπανάκη σε μια μεγάλη συναυλία

Μια από τις τελευταίες πρόβες επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης

Κορυφώνονται οι πρόβες, λίγο πριν την μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, σήμερα 13 Οκτωβρίου και θα είναι γεμάτη από τα χρώματα και τις μουσικές της Κρήτης.

Ο Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού Βασίλης Σκουλάς στις καλύτερες στιγμές του, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο σε όλους εκείνους που θα παραβρεθούν στη μαγική αυτή συναυλία. Στο πλευρό του η γνήσια Κρητικά Μαρία Τζομπανάκη άφησε για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό για να μοιραστεί αγαπημένα τραγούδια, αλλά και ο πολιτογραφημένος Κρητικός Μίλτος Πασχαλίδης.

Μάλιστα μια από τις τελευταίες πρόβες επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ορθοπαιδικός  Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έχει θέσει υπό την αιγίδα των δύο φορέων τη μεγάλη βραδιά, καθώς έχει μεγάλη ευαισθησία στα θέματα κινητικής αναπηρίας. Ας μην ξεχνάμε ότι η εκδήλωση θέλει να στείλει το σημαντικό κοινωνικό μήνυμα του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό ως προς την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, που είναι η κύρια αιτία κακώσεων του νωτιαίου μυελού.

Ο κ. Πατούλης συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών που επίσης παραβρέθηκαν στις πρόβες. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, καθώς ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών κ. Κωσταντίνος Κωνσταντής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιώργο Πατούλη για τη μεγάλη υποστήριξη που προσφέρει τόσο ως άνθρωπος, ως γιατρός, αλλά και μέσα από τον θεσμικό του ρόλο. Είναι πολύ σημαντική η επιτυχία αυτής της βραδιάς καθώς τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα την αξία της αρτιμέλειας και ακριβώς αυτό το μήνυμα θέλουν να στείλουν μέσα από τη συναυλία στο Ηρώδειο, με σκοπό την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024