Όλα τα είχαμε ακούσει. Από λογικές αιτιολογήσεις, όπως το εμβόλιο, μέχρι πιο ευφάνταστες, όπως οι… κηραλοιφές. Όμως η αιτία που θεωρεί ο Όζι Όσμπορν ότι δεν κόλλησε κοροναϊό, πραγματικά μας ξεπερνάει.

Ο διάσημος ροκ καλλιτέχνης δεν αρκείται σε απαντήσεις που σχετίζονται με τα επίγεια, αλλά τις αναζητά στο χώρο του… μεταφυσικού.

«Κόλλησε η γυναίκα μου και η κόρη μου κι εγώ δεν έπαθα τίποτα», λέει και υποστηρίζει ότι προστάτης του είναι ο… Σατανάς.

Φυσικά, ο Όζι Όσμπορν αστειευόταν. Όμως μιλώντας στο Metal Hammer ανέφερε:

«Ο διάβολος με κράτησε ασφαλή σε όλη την πανδημία του κορωνοϊού. Η γυναίκα μου νόσησε από κορωνοϊό. Και η κόρη μου , εγώ όμως δεν έπαθα τίποτα

Το να είσαι λάτρης του διαβόλου έχει τα καλά του!»

Πάντως, το 2014 μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Όζι είχε δώσει τέλος στις φήμες περί σατανισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι χριστιανός.

«Βαφτίστηκα Χριστιανός. Πήγαινα στο κατηχητικό κάθε Κυριακή», είχε εξομολογηθεί ο γερόλυκος της ροκ.

Και φυσικά, το πιθανότερο είναι ότι όπως και όλους μας, από τον κοροναϊό δεν τον έσωσε ο Σατανάς, αλλά το εμβόλιο, που έχει δηλώσει ότι έχει κάνει.

Βέβαια υπάρχουν μερίδες συμπολιτών μας που λένε ότι αυτά τα δύο ταυτίζονται – όμως αυτή είναι μια άλλη συζήτηση, για μια άλλη στήλη.