Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «σύμμαχοι» της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Χάαλαντ

Οι «σύμμαχοι» της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Χάαλαντ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει το «μπαμ» αποκτώντας τον Έρλινγκ Χάαλαντ και θα έχει αρκετούς «συμμάχους» σε αυτή της προσπάθεια.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει από του χρόνου στα γνωστά της στάνταρ, με τον Ζοάν Λαπόρτα να έχει θέσει υψηλούς στόχους όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα των «μπλαουγκράνα», φαντάζει δύσκολη η απόκτησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν άρδην και σε αυτό αναμένεται να συμβάλλουν επενδυτικά funds, τα οποία προτίθενται, σύμφωνα με τη «Sport» να συμβάλλουν οικονομικά για να έρθει ο Νορβηγός σκόρερ στη Βαρκελώνη.

Φυσικά, η Μπαρτσελόνα δεν παίζει μόνη της σε αυτή την «επιχείρηση», καθώς τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους. Στα συν των «μπλαουγκράνα» είναι η εξαιρετική σχέση του Ζοάν Λαπόρτα με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, αλλά και το ότι ο Χάαλαντ θα είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ της ομάδας, εν αντιθέσει με τους άλλους υποψήφιους διεκδικητές.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024