Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουόκαπ – «Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά»

Ουόκαπ – «Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν σκληρά και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Σκληράδα και συγκέντρωση χρειάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας Ουόκαπ, στις δηλώσεις που έκανε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Μπλαουγκράνα.

«Δεν έχει σημασία το πως ξεκινήσαμε. Σημασία έχει πάντα το επόμενο παιχνίδι. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό και τα σαράντα λεπτά μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα, με καλό προπονητή. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο και θα παίξουν σκληρά. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους γνωρίζει πολύ καλά τη λίγκα και σίγουρα θα έχει ετοιμάσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο».

Για το αν το κλειδί θα είναι η άμυνα: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν. Έχουμε πολλά ακόμη να δουλέψουμε και να δώσουμε στην άμυνα, όσο αφορά την σκληράδα και τη συνεργασία. Αυτά είναι στοιχεία που συνεχώς θα βελτιώνουμε. Θεωρώ πως μέχρι τώρα έχουμε απλά… ξύσει την επιφάνεια σε αυτό. Οι καλές ομάδες γίνονται καλύτερες με το πέρασμα του χρόνου και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024