Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελέφαντες, αρκουδάκια, κουνέλια και κογιότ στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ελέφαντες, αρκουδάκια, κουνέλια και κογιότ στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Οι τυχερές και τυχεροί που θα βρεθούν στο Μανχάταν έως τις 23 Νοεμβρίου ας σταματήσουν στις πλατείες μεταξύ 36th Street και 39th Street για να αποθαυμάσουν τα τολμηρά ζώα

Χάρη στον Gerardo Gomez-Martinez – γνωστόν με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Hacer –, οι πλατείες στο Μπρόντγουεϊ, στην Garment District της Νέας Υόρκης είναι πλέον ένας ζωολογικό κήπος με ζώα-οριγκάμι.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Transformations», ο Μεξικανο-αμερικανός καλλιτέχνης εγκατέστησε μια σειρά γλυπτών από ατσάλι τα οποία δεσπόζουν σε περιοχές με εστιατόρια και σε πεζόδρομους. Το πρότζεκτ ήταν παραγγελία της The Garment District Alliance και αποτελείται από επτά έργα των οποίων οι διαστάσεις ποικίλουν: ένα κίτρινο σκυλί, έναν ελέφαντα σε χρώμα ματζέντα, ένα πράσινο αρκουδάκι, δύο τυρκουάζ κουνέλια και δύο επίσης τυρκουάζ κογιότ, το ένα εκ των οποίων έχει μήκος λίγο πάνω από τεσσεράμισι μέτρα.

Οι τυχερές και τυχεροί που θα βρεθούν στο Μανχάταν έως τις 23 Νοεμβρίου ας σταματήσουν στις πλατείες μεταξύ 36th Street και 39th Street για να αποθαυμάσουν τα τολμηρά ζώα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024