Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλακόπουλος - Πρέπει να εμβολιαστούν όσοι έχουν νοσήσει - Τι λέει για τον αριθμό των θανάτων

Βασιλακόπουλος – Πρέπει να εμβολιαστούν όσοι έχουν νοσήσει – Τι λέει για τον αριθμό των θανάτων

Ο κ. Βασιλακόπουλος σημείωσε ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία ότι κατά μέσο όρο έχουμε 2.000 διαγνωσμένα νέα κρούσματα και 30 με 40 θανάτους την ημέρα

Προβληματισμένος για τον ρυθμό των εμβολιασμών έναντι του κοροναϊού στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, τονίζοντας ότι χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο και αυτοί που έχουν νοσήσει.

Χαρακτηρίζοντας μύθευμα την άποψη ότι ο αριθμός των πολιτών που έχουν νοσήσει -περί τις 600.000, μπορεί να προσμετρηθεί στον αριθμό των εμβολιασμένων πολιτών, εξήγησε ότι εκείνος που νόσησε τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2020 έχει τώρα μια πολύ μικρή ανοσία, μια πολύ μικρή κάλυψη και πρέπει να εμβολιαστεί.

«Στην Ελλάδα επιλέξαμε να μην ακολουθήσουμε τα ευρήματα της επιστήμης και να ρισκάρουμε να φτάσουμε προς τα εκεί (το τείχος ανοσίας) με μεγάλο ποσοστό νόσησης και άρα μεγάλο αριθμό θανάτων», σημείωσε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος πρόσθεσε επίσης, μιλώντας στον Σκάι,  ότι για κάποιο λόγο έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία ότι κατά μέσο όρο έχουμε 2.000 διαγνωσμένα νέα κρούσματα και 30 με 40 θανάτους την ημέρα. «Δηλαδή, θεωρούμε ότι 40 νεκροί είναι οκ», τόνισε ο καθηγητής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024