Στη Σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική Κρήτη.
Τα 6,3 Ρίχτερ, έριξαν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στον Ξηρόκαμπο Σητείας, και προκάλεσαν ζημιές σε παλιά κτίσματα, σπίτια και επιχειρήσεις, με κατοίκους να κάνουν λόγο για ένα τρομακτικό φαινόμενο.
Βίντεο δείχνει την κατάσταση σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, όπου αντικείμενα έχουν πέσει από τα ράφια με πολλά από αυτά να έχουν καταστραφεί.
Iδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στο οδικό δίκτυο αφού υπάρχουν καταγραφές για καταρρεύσεις βράχων σε διάφορα σημεία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).