Λάρισα – Σταθερή η κατάσταση του νεαρού που έπεσε από τον 4ο όροφο – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΓΝΛ
Νεαρός έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΓΝΛ, σε σταθερή κατάσταση.
Χθες το απόγευμα, 16χρονος νεαρός, πήδηξε από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου της πολυκατοικίας του, στη συνοικία της Νεάπολης, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τραυματισμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Οι γιατροί έκριναν τη διασωλήνωσή του απαραίτητη, ενώ η κατάστασή του είναι σταθερή μέχρι αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αγόρι υπέστη σοβαρά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, καθώς και κατάγματα στα πόδια και εντός της ημέρας αναμένεται να εξετασθεί και από ορθοπεδικούς προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Οι αιτίες της πτώσης του παραμένουν άγνωστες και διερευνώνται ενδελεχώς από τις αρχές.
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442