Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν - Έβηξε σε σύσκεψη και προκάλεσε... πανικό - «Μην ανησυχείτε, κάνω τεστ κάθε μέρα»

Πούτιν – Έβηξε σε σύσκεψη και προκάλεσε… πανικό – «Μην ανησυχείτε, κάνω τεστ κάθε μέρα»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν καθησύχασε τους πάντες για την υγεία του, έστω κι αν δεν βρίσκονταν στον ίδιο χώρο αφού η σύσκεψη γινόταν διαδικτυακά.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, που φάνηκε να βήχει σε μια διαδικτυακή σύσκεψη με τα μόνιμα μέλη του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, η οποία μεταδιδόταν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, διαβεβαίωσε τους αξιωματούχους ότι είναι καλά και ότι κάνει σχεδόν καθημερινά τεστ για την Covid-19.

«Μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά. Μου κάνουν τεστ σχεδόν καθημερινά όχι μόνο για Covid-19 αλλά για κάθε είδους λοιμώξεις, οπότε όλα καλά», απάντησε ο Ρώσος ηγέτης όταν η Βαλεντίνα Ματβιένκο, πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή), εξέφρασε την ανησυχία της για την υγεία του.

Ο Πούτιν, ο οποίος γιόρτασε τα 69α του γενέθλια την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε να κάθεται μόνος του μπροστά στην οθόνη στη διαδικτυακή σύσκεψη.

Απέδωσε τον βήχα στην ψύχρα

«Κάνει λίγο ψύχρα εδώ», είπε λέγοντας ότι ο βήχας του οφειλόταν στη χαμηλή θερμοκρασία του χώρου που βρισκόταν και βρήκε την ευκαιρία να παροτρύνει τους συναδέλφους του να εμβολιαστούν πλήρως κατά της νόσου.

Ο καθημερινός αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την Covid-19 στη Ρωσία έχει φτάσει σε σχεδόν ιστορικό υψηλό. Ο Πούτιν αναγκάστηκε να τεθεί σε αυτοαπομόνωση τον περασμένο μήνα, αφού μέλη της συνοδείας του βρέθηκαν θετικά στον κοροναϊό, ωστόσο το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε τότε ότι ήταν «απόλυτα υγιής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024