Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Το «μπόνους» του Γκάρι για το ντεμπούτο του

Ολυμπιακός – Το «μπόνους» του Γκάρι για το ντεμπούτο του

Ο Αφρικανός εξτρέμ ετοιμάζεται να μπει στα «βαθιά» από τον Πέδρο Μαρτίνς που έχει ένα ακόμη λόγο να τον υπολογίζει για τα ματς που έρχονται

Μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό πριν την «διαβολοβδομάδα» με την τριάδα-φωτιά σε Γιάννενα, Φρανκφούρτη και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Δύσκολη γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορέσει να δουλέψει όπως θέλει λόγω των απουσιών που υπάρχουν από τις εθνικές ομάδες.

Ο στόχος είναι να γίνουν δύο καλές προπονήσεις πριν το ταξίδι το Σάββατο στα Γιάννενα. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να ποντάρει πολλά σε όσους έχουν απομείνει στο Ρέντη, τουλάχιστον για το πρώτο χρονικά ματς. Οι διεθνείς θα περάσουν από έλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση τους και το κατά πόσον είναι έτοιμοι για να παίξουν.

Ο Μαρτίνς προφανώς και προγραμματίζει τα πλάνα του για την τριάδα που έρχεται, έτοιμος να ανοίξει το rotation και να ρίξει στα «βαθιά» όλο τον κόσμο.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένα από τα βασικά «όπλα» που ετοιμάζει ο Πορτογάλος για την επανέναρξη. Ο Αφρικανός βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με την εθνική της χώρας του που τον βοηθάει και στο ψυχολογικό κομμάτι και εμφανίζεται έτοιμος για το ερυθρόλευκο ντεμπούτο του. Πότε θα γίνει αυτό; Άμεσα. Με τον Μαρτίνς μάλιστα να έχει ένα παραπάνω λόγο να μπορεί να ποντάρει στον Γκάρι εν όψει «διαβολοβδομάδας» με αρχή τα Γιάννενα.

Ο Ροντρίγκες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι και πλέον είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για τις προπονήσεις. Και αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού καθώς θα βρίσκεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει κανονική προετοιμασία για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με τον Μαρτίνς να περιμένει από τον Γκάρι πολλά και σημαντικά πράγματα στα «φτερά» της ομάδας, πόσο δε μάλιστα από την στιγμή που δεν είναι δεδομένη η παρουσία του Ονιεκούρου που ταλαιπωρείται, πριν από ντέρμπι με τον ΠΑΟ, με τραυματισμό.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024