Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΠΕ - Συγγνώμη στον ΣΥΡΙΖΑ για το hashtag - Τι αναφέρει η συντάκτρια

ΑΠΕ – Συγγνώμη στον ΣΥΡΙΖΑ για το hashtag – Τι αναφέρει η συντάκτρια

Σε διευκρινιστική ανάρτηση για το λάθος που έγινε νωρίτερα σήμερα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με απάντηση της συντάκτριας

Στις διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ για το υβριστικό hashtag «#ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες» απαντά το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διευκρινίζοντας πως πρόκειται περί λάθους του αρμόδιου συντάκτη, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το συμβάν, ως εξής:

«Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα ( @aboubouka ) θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ συγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποιος πατήσει το πλήκτρο enter αμέσως μετά».

Η ανάρτηση της συντάκτριας

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση διορθώθηκε άμεσα και ζητήθηκαν το ίδιο άμεσα εξηγήσεις από τη διοίκηση, η οποία εκφράζει τη λύπη της και διαβεβαιώνει ότι για το συγκεκριμένο και τυχόν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Στόχος του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε κάθε περίπτωση παραμένει η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ενημέρωσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ – ΜΠΕ,  Αιμίλιου Περδικάρη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει το κρατικό πρακτορείο σε «γαλάζιο τσιφλίκι».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024