Ο Μάξιμος Μουμούρης βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, στην σημερινή Ελένη» (11/10) και μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο του στην Γη της Ελιάς

Ίσως επειδή συναντιόνταν για πρώτη φορά Μενεγάκη και Μουμούρης, το κλίμαν ανάμεσά τους ήταν κάπως αμήχανο. Στο τέλος, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με γέλια μεταξύ τους!

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για την ενασχόλησή του με το θέατρο και την υποκριτική.  Συγκεκριμένα, μίλησε για την χρονική στιγμή κατά την οποία κατάλαβε ότι πρόκειται να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη.

«Στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής, ήταν για μένα το σημείο όπου κατάλαβα ότι κάτι γίνεται. Κάτι καλό.

Λατρεύω την δουλειά που κάνω. Από κάθε χώρο, θέατρο, τηλεόραση, παίρνεις κάτι. Αναλόγως και με τις προσλαμβάνουσες που έχεις. Η μήτρα της υποκριτικής, βέβαια, είναι το θέατρο, εκεί γεννώνται όλα.

Δεν μου δίνουν, πάντως, κωμικούς ρόλους. Αυτό είναι ένα μου…παράπονο.

Σημεία αναφοράς μου είναι ηθοποιοί που υπερασπίζονται την κωμωδία και το δράμα το ίδιο καλά.»

Ο ίδιος, ως άνθρωπος, πώς είναι; Εσωστρεφής, εξωστρεφής;

«Δεν ξέρω τι είμαι πραγματικά- νομίζω ότι παλιμπαιδίζω λίγο. Το παιδί μέσα μου δεν έχει καταλαγιάσει, ακόμα υπάρχει. Καμιά φορά το παρακάνω ίσως.»

Για τον ρόλο του «κακού» στην Γη της Ελιάς που υποδύεται ο Μάξιμος δεν θα μπορούσε να μη γίνει λόγος.

Ο Κωνσταντίνος έχει μπλεχτεί σε πιο σκοτεινές υποθέσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ως ήρωας στην…ολότητά του.

Τις επόμενες ημέρες στην Γη της Ελιάς (από απόψε, Δευτέρα 11/10 κιόλας) θα δούμε περισσότερα από τις παράνομες δουλειές και ενασχολήσεις του Κωνσταντίνου, στις οποίες εμπλέκει και άλλους!

«Η Βάνα, η σεναριογράφος, δίνει την γενική γραμμή του κάθε ρόλου, όμως είναι ανοιχτή στις προτάσεις των ηθοποιών, οι οποίες κάποιες φορές βοηθούν την σεναριογραφική ομάδα», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Οι μικρές του κόρες, πάντως, δεν βλέπουν τον μπαμπά τους στην τηλεόραση, σύμφωνα και με επιθυμία του ίδιου.

Κατά την άποψη του Μάξιμου Μουμούρη, είναι μικρές ακόμα για να επεξεργαστούν το γεγονός ότι ο πατέρας τους κάνει τον ρόλο του κακού ή οτιδήποτε ξεφεύγει από την εικόνα του μπαμπά όπως τον γνωρίζουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο