Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψωμιάδης - Σεξιστικό παραλήρημα στήριξης στον Φιλιππίδη - «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Ψωμιάδης – Σεξιστικό παραλήρημα στήριξης στον Φιλιππίδη – «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε για το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες εναντίον του Φιλιππίδη και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού και κατά των θυμάτων

Προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς που βλέπουν τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σεξιστικές δηλώσεις

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στήριξε τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στον ANT1, όπου αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ατύχημα που είχε αλλά και στα παράπονά του από την πολιτική.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024