
Μια ανάσα από τον Γιαννίκη η ΑΕΚ – Μένουν οι λεπτομέρειες
Όπως όλα δείχνουν, ο Αργύρης Γιαννίκης θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες
Μια ανάσα από το να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ δείχνει να είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς ο ελληνογερμανός τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» των ανθρώπων της Ένωσης για να διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε πέρσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα τον έφεραν στην κορυφή της λίστας των Παπαδημητρίου – Κονέ.
Βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, που έγινε γνωστό πως ο Γιαννίκης θα φέρει μαζί του πιθανότατα ένα βοηθό και ένα γυμναστή, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.
Φυσικά, ο Νίκος Παναγιωτάρας θα βρίσκεται στο πλευρό του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ, πριν πάρει την οριστική της απόφαση για τον ελληνογερμανό προπονητή, έριξε ματιές και στην αγορά του εξωτερικού, όμως δε βρήκε κάτι που να της κέντρισε το ενδιαφέρον.
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)


