Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος - Σε πανικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την παραίτηση Κουρτς

Ηλιόπουλος – Σε πανικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την παραίτηση Κουρτς

«Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιγραφή μεθόδων Μητσοτάκη από τον εξαναγκασθέντα σε παραίτηση, πρώην Καγκελάριο της Αυστρίας κ. Κουρτς, μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό. Και να φανταστείτε είμαστε ακόμη στην αρχή.  Τα καλύτερα έπονται…» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Πανικό καταλογίζει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση-απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παραίτηση του Αυστριακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς.

«Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιγραφή μεθόδων Μητσοτάκη από τον εξαναγκασθέντα σε παραίτηση, πρώην Καγκελάριο της Αυστρίας κ. Κουρτς, μαρτυρά πολύ μεγάλο πανικό. Και να φανταστείτε είμαστε ακόμη στην αρχή.  Τα καλύτερα έπονται…» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «η Αυστρία του Κουρτς είναι η μικρή Ελλάδα του Μητσοτάκη» με αφορμή την παραίτηση του Αυστριακού καγκελάριου για υπόθεση διαφθοράς και στημένες δημοσκοπήσεις, την οποία σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά την πατρίδα για να τη φέρει στα δικά του πολιτικά μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Οικονόμου επαναλαμβάνει τα όσα κατήγγειλε και η ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις μαϊμού και τα βοσκοτόπια επί των ημερών της διακυβέρνησης Τσίπρα, παραθέτοντας και τα σχετικά πρωτοσέλιδα εκείνων των ημερών.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024