Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά από Ρόδο - Υπάρχει έλλειμμα εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία

Γεννηματά από Ρόδο – Υπάρχει έλλειμμα εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία

Εμείς στηρίζουμε την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας, στηρίζουμε τις συμμαχίες μας, ιδιαίτερα με την Γαλλία που είναι παραδοσιακός σύμμαχος της χώρας για αυτό ψηφίσαμε την συμφωνία. Ήταν μια πατριωτική στάση, όμως αυτά δεν επαρκούν αν δεν ενταχθούν σε μια συνολική στρατηγική, δήλωσε από την Ρόδο η Φ. Γεννηματά

Στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά κατά την περιοδεία της στη Ρόδο και σημείωσε ότι η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία, την οποία ψήφισε το ΚΙΝΑΛ δεν επαρκεί αν δεν ενταχθεί σε μια συνολική στρατηγική της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της επιθετικότητας της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε τα εξής:

«Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι το μεγάλο έλλειμμα στη χώρα μας είναι το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής. Και έχει πολύ μεγάλη ευθύνη ο πρωθυπουργός που εδώ και δυο χρόνια ζητάμε σύγκληση του εθνικού συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μια νέα εθνική στρατηγική και το αρνείται πεισματικά.

»Εμείς στηρίζουμε την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας, στηρίζουμε τις συμμαχίες μας, ιδιαίτερα με την Γαλλία που είναι παραδοσιακός σύμμαχος της χώρας για αυτό ψηφίσαμε την συμφωνία. Ήταν μια πατριωτική στάση, όμως αυτά δεν επαρκούν αν δεν ενταχθούν σε μια συνολική στρατηγική. Αυτό είναι το έλλειμμα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024