Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε μήνυμα στους διαφωνούντες με την κεντρική γραμμή της Εκκλησίας. Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη χειροτονία του νέου μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικου.
Πιο συγκεκριμένα, να πηγαίνουν σπίτι τους όσοι διαφωνούν με την κεντρική γραμμή της Εκκλησίας και της Ιεράς Συνόδου, ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Στο πλαίσιο της χειροτόνησης του νέου Μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικου, ο Ιερώνυμος ανέφερε ότι όποιος έχει διαφορετικές απόψεις μπορεί «να αφήσει τα καθήκοντά του και να προσέλθει στο σπίτι του, στο μοναστήρι του, στο κελί του, και από κει να έχει τις θέσεις τις δικές του…».
«Αποτείχιση»
Με βάση όσα αναφέρει το ecclesia.gr, ο Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις προσωπικές θέσεις, τις ισχυρές γνώμες, την αμφισβήτηση και την προσωπική ελευθερία που μπορεί να εκφράσει ο καθένας για καταλήξει όμως στο συμπέρασμα πως τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σταθεί πάνω από την βούληση της Ιεράς Συνόδου.
Ο Αρχιεπίσκοπος χρησιμοποίησε τη λέξη «αποτείχιση» και κάλεσε όσους τοποθετούν τη βούληση τους πάνω από αυτήν της Ιεράς Συνόδου να αποτειχιστούν και να ιδιωτεύσουν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου