Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το δεξί στο νέο της σπίτι η ΑΕΚ (81-69)

Με το δεξί στο νέο της σπίτι η ΑΕΚ (81-69)

Η ΑΕΚ μπήκε στο νέο της γήπεδο με το… δεξί επικρατώντας εύκολα της Λάρισας με σκορ 81-69, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στην Basket League.

Τη νίκη με σκορ 81-69 πήρε η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα, μπαίνοντας έτσι με το… δεξί στο νέο της γήπεδο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, πανηγυρίζοντας παράλληλα το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στην Basket League.

Κορυφαίος για την Ένωση ήταν ο Στέβαν Γέλοβατς που τελείωσε το ματς με 21 πόντους, ενώ πολύ καλός εμφανίστηκε ξανά και ο Κίνο Κολόμ με 16 πόντους και 7 ασίστ. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τζέιλεν Χάντσον με 14 πόντους και Ζώης Καράμπελας με 11.

Στο πρώτο μέρος η Λάρισα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο η ΑΕΚ, με ένα τρομερό επιμέρους 16-6 στο δεύτερο δεκάλεπτο μπόρεσε προσπεράσει και να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με σκορ 36-29.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένα, με την Ένωση να μην χάνει τον ρυθμό της, αλλά τη Λάρισα να μην εγκαταλείπει και να μένει κοντά στο σκορ, βρίσκοντας λύσεις επιθετικά που της έλλειψαν στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Όμως η ομάδα του Στέφανου Δέδα πάτησε… γκάζι στην τέταρτη περίοδο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το ματς.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024