Η Μάρα Μεϊμαρίδη μιλάει πρώτη φορά για τους τρεις γάμους που έχει κάνει και τους λόγους για τους οποίους χώρισε.
«Ο πρώτος μου άντρας με ήθελε κλεισμένη στο σπίτι, ο δεύτερος ήθελε να μείνω στη Γαλλία και ο τρίτος ήταν ο μέντοράς μου», λέει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, εξομολογείται πράγματα για την κόρη της και τον εγγονό της που ζουν μόνιμα στην Αγγλία.
«Η κόρη μου ζει μόνιμα στην Αγγλία, το εγγονάκι μου είναι 5 ετών και μιλάει μόνο αγγλικά. Η κόρη μου κακόπεσε. Όταν μου είπε ότι αποφάσισε να παντρευτεί της είπα είναι δική σου απόφαση. Δεν την καταπίεσα ποτέ, την άφησα ελεύθερη».
Όσο για το ποια ήταν η πιο άβολη στιγμή της στην τηλεόραση;
«Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή ήταν το 2020 που μου έσπασε το σουτιέν την ώρα της εκπομπής».
Στα σκαριά βρίσκεται νέα τηλεοπτική παραγωγή με επίκεντρο την ίδια και φυσικά τον νέο της καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη.
«Ετοιμάζουμε σίριαλ με τον Νίκο Κοκλώνη.
Θα βγουν οι Μάγισσες της Σμύρνης και το τελευταίο βιβλίο μου ‘Κατίνα’ σε σίριαλ».
Δείτε την Μάρα Μεϊμαρίδη να μιλά στην εκπομπή «Τι Είπες Τώρα;»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας