Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο με Κύργιο – Τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη και τον ξεμπρόστιασε

Σκάνδαλο με Κύργιο – Τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη και τον ξεμπρόστιασε

Ο Νικ Κύργιος φέρεται να απάτησε την κοπέλα του, αλλά αυτή φρόντισε να τον ξεμπροστιάσει στα social media.

Ο Νικ Κύργιος έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τις πράξεις του εντός των court του τένις, ωστόσο αυτή τη φορά το έκανε και στην προσωπική του ζωή.

Ο Αυστραλός, με τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του, πιάστηκε από την κοπέλα του Κιάρα Πάσσαρη, στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Η σχέση τους ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά υπήρχαν συχνά εντάσεις μεταξύ τους.

Πώς όμως έγινε φανερή η «απιστία» του Κύργιου; Την περασμένη Πέμπτη, η Πάσσαρη ρωτήθηκε σε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο instagram για το ξενύχτι του Αυστραλού τενίστα σε club της Μελβούρνης, το Φεβρουάριο, λίγο μετά το τέλος του Australian Open. Σε απάντηση, η κοπέλα του πόσταρε μια φωτογραφία με τον ίδιο και δίπλα του μια γυμνή κοπέλα, λέγοντας: «Αυτή η γυμνή κοπέλα στο κρεβάτι παρεμπιπτόντως δεν είμαι εγώ. για να το ξεκαθαρίσουμε».

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους δεν περνάνε και την καλύτερη περίοδο, με την Daily Mail της Αυστραλίας να αναφέρει κάποια μηνύματα με ασεβές περιεχόμενο που έχει ανταλλάξει το ζευγάρι. Ο Κύργιος είχε επίσης αφαιρέσει τις κοινές του φωτογραφίες με την Πάσσαρη, ωστόσο τις επανάφερε τις επόμενες μέρες, επιβεβαιώνοντας μέσω ενός βίντεο πως συνεχίζουν μαζί.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024