Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσακαλώτος σε Μηταράκη - Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από το φιλελευθερισμό

Τσακαλώτος σε Μηταράκη – Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από το φιλελευθερισμό

«O κ. Μηταράκης με την στάση του δικαιώνει απόλυτα την φράση του Μαχατμα Γκάντι, που όταν τον ρώτησαν την γνώμη του για τον δυτικό πολιτισμό, είπε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα….» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό ανταπάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του Νότη Μηταράκη με αφορμή την κόντρα τους για το προσφυγικό.

«Ευχαριστώ τον κ. Μηταράκη για την απάντηση του στο ποστ μου και την επιβεβαίωση του ότι η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιό από τον φιλελευθερισμό, τον ανθρωπισμό, τις αρχές του διεθνούς δικαίου, και της αλληλεγγύης» τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Όταν όμως ρωτάμε έναν υπουργό αν τηρεί το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα και απαντάει αλλά λόγια και για το 2015 υπάρχει τεράστιο ζήτημα.

»Αν ψάχνει τους υπαίτιους για την κατάσταση το 2015 να τους αναζητήσει στους φιλους του με τους οποιους συνυπογράφει σήμερα κείμενα, οι οποίοι έκλεισαν τα σύνορα τους, δεν πήραν έναν άνθρωπο αλλά κράτησαν όλα τα λεφτά που τους έδωσε η ΕΕ για το προσφυγικό και προσπάθησαν να κανουν την Ελλάδα αποθήκη ψυχών.

»Να τους αναζητήσει στους ακροδεξιούς που αλλοιώνουν τις αξίες και τον πολιτισμό μας. Γιατί ο κ. Μηταράκης με την στάση του δικαιώνει απόλυτα την φράση του Μαχατμα Γκάντι, που όταν τον ρώτησαν την γνώμη του για τον δυτικό πολιτισμό, είπε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα….».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024