Τετάρτη 20 Μαϊου 2026
weather-icon 23o
Σουβλάκι – Ξεφεύγει η τιμή στο αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων – Θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ

Σουβλάκι – Ξεφεύγει η τιμή στο αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων – Θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ

Θα το πληρώνουμε «χρυσό». Ποιοι οι λόγοι;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε κλοιό ανατιμήσεων έχει εισέλθει το σύνολο της οικονομίας, με τις αυξήσεις να γίνονται περισσότερο εμφανείς και τους καταναλωτές να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η τιμή στο αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι, «σπάει τα κοντέρ» και μάλιστα ενδέχεται να ξεπεράσει τα 3 ευρώ.

Ο πρόεδρος του σωματείου των ψητοπωλών Αττικής, Ανδρέας Ανδριανάκης, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και ανέφερε πως λόγω των μεγάλων ανατιμήσεων, το σουβλάκι θα παραμείνει ακόμα σε τέτοια περίοδο το πιο φθηνό προϊόν.

«Ο λόγος που ακριβαίνει είναι το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, των κρεάτων, της μαναβικής, καθώς και όλων των αναγκαίων για τη λειτουργία ενός ψητοπωλείου», εξήγησε.

Παράλληλα, ο κ. Ανδριανάκης υπογράμμισε πως ο κλάδος θα προσπαθήσει να κρατήσει την τιμή στο σουβλάκι, κάτω από τα 3 ευρώ, και να κυμανθεί στα 2,70 ευρώ.

Παρακολουθήστε όσα είπε

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 20 Μαϊου 2026
Cookies