
Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη – Μακάρι να ξεβρωμίσει ο τόπος
Τι ανέφερε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας
Για την θεατρική παράσταση «Η Ιστορία του Τζέρι και του Πίτερ», που θα ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Με αφορμή τον ρόλο του, σχολίασε δηκτικά ηθοποιούς που παίζουν ρόλους που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να κάνεις την 20άρα ή να έχεις παιδί τριών ετών», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Μιλώντας για τις καταγγελίες για ανθρώπους του Θεάτρου και όσα έχουν υποστηρίξει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε «μου προκαλούν ανησυχία. Είναι πολύ κακή συγκυρία. Είναι καλό αυτό που έγινε για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Δεν θέλω αν είναι οι άλλοι κάτω, να τους πατάω στο κεφάλι. Αλλά και αυτοί έκαναν πράγματα σε παιδάκια, οπότε ίσως δικαιολογούμαι να τους πατήσω».
Όπως συμπλήρωσε ο ηθοποιός, «ειχε μονιμοποιηθεί μια διαστροφή και μια ασυδοσία κάθε θιασάρχη σε όλα. Ο δυνατός έχει εξουσία και κάνει ότι θέλει».
Ακόμη, αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στα ριάλιτι και σε όσους τα παράγουν ή συμμετέχουν σε αυτά.
Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Γιάννη Μποσταντζόγλου στο «Πρωινό» της Παρασκευής:

- Πλούτος: Ο παγκόσμιος χάρτης… αλλιώς- Αναζητώντας τη θέση της Ελλάδας
- Αιματηρό επεισόδιο σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας: Οι πυροβολισμοί στο νεκροταφείο και η σχέση δράστη και θύματος
- Μία νίκη που «δένει» τον Κάρικ στο Ολντ Τράφορντ
- Μεντιλίμπαρ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά χαρίσαμε σε δύο ευκαιρίες δύο γκολ»
- Σοκάρουν τα στοιχεία για τα τροχαία – Μόνιμο φαινόμενο οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
- Η Τουν έγραψε ιστορία – Πήρε πρωτάθλημα στην Ελβετία ως νεοφώτιστη



