Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του μουσικοσυνθέτη και χρησιμοποιεί το όνομά του.

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 αφήνοντας πίσω του μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη.

Έναν μήνα μετά το πέρασμά του στην αιωνιότητα ένας άντρας, ο Νίκος Κουρής, εμφανίζεται και ισχυρίζεται πως είναι γιος του εκτός γάμου. Χρησιμοποιεί μάλιστα το επίθετο «Θεοδωράκης».

Αμέσως ξεκινά μία δικαστική διαμάχη της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και του Νίκου Κουρή με το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών να αποφασίζει ότι προσωρινά ο δεύτερος δεν θα μπορεί πλέον να λέγεται «Θεοδωράκης».

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες όπως και αναμένεται και το άνοιγμα της διαθήκης στις 18 Οκτωβρίου.

Θα υπάρξει άραγε μέσα σε αυτή κάτι που θα αφορά τον Νίκο Κουρή;

Θυμίζουμε ότι ο 54χρονος μίλησε στο okmag.gr στις 30 Σεπτεμβρίου (την ημέρα που εκδόθηκε η προσωρινή απόφαση) και είχε επιμείνει πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη τονίζοντας πως αυτό θα αποδειχθεί από τη εξέταση DNA.

Σχετικά με την διαθήκη είχε δηλώσει: «Θα σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση και φυσικά να δημοσιεύουν τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη.

Περιμένω όλα και τίποτα από τη διαθήκη. Αφήστε να βγει η διαθήκη. Εγώ περίμενα τη διαθήκη ας την περίμεναν και οι άλλοι που βιάστηκαν και φοβούνται».

Πηγή: okmag.gr 

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr