Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βιβλίο και η «γαλάζια» σύναξη

Το βιβλίο και η «γαλάζια» σύναξη

Πολύ νεοδημοκρατικός κόσμος στην παρουσίαση ενός βιβλίου για τα αγροτικά

Όταν η παρουσίαση βιβλίου γίνεται πολιτικό γεγονός με πλήθος υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων και κομματικών στελεχών, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Έτσι έγινε και το βράδυ της Τρίτης στην ταράτσα ξενοδοχείου επί της οδού Αθηνάς, με φόντο την Ακρόπολη. Η παρουσίαση του βιβλίου του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Μπαγινέτα, με τίτλο «Δύο θητείες, ένα όραμα», συγκέντρωσε πολλούς Νεοδημοκράτες. Ο Μάκης Βορίδης, ο Σπήλιος Λιβανός, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Ζέττα Μακρή, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Μάριος Θεμιστοκλέους ήταν μεταξύ αυτών που τίμησαν τον συγγραφέα και γενικό γραμματέα. Τα πηγαδάκια πολλά, οι περισσότεροι μιλούσαν για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας, για τη δουλειά που γίνεται από την κυβέρνηση, για τα προβλήματα που είναι μπροστά. Άλλωστε, έως εκείνη τη στιγμή δεν είχε «σκάσει» το θέμα της διαγραφής Μπογδάνου, οπότε όλοι ήταν χαλαροί και απολάμβαναν τα κρασάκια τους και τα «καναπεδάκια».

Είχε και μερικές χιουμοριστικές στιγμές η παρουσίαση. Όπως η διήγηση του πάντα εύγλωττου Μάκη Βορίδη, για τις ατέλειωτες διαπραγματεύσεις του ιδίου και του Κ. Μπαγινέτα για τη νέα ΚΑΠ. Αλλά και για το γεγονός ότι από το γενικό γραμματέα του έμαθε τι είναι το… παστούρωμα. Και ο Λ. Αυγενάκης διηγούταν τα πολύωρα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσουν τους αγρότες για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Θυμάμαι τον Μπαγινέτα να έρχεται φοβισμένος στα γραφεία της ΝΔ. Ε, τώρα δεν έχει καμιά σχέση με τον φοβισμένο τεχνοκράτη που ήταν τότε», είπε.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024