Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και ο Ανδρουλάκης απαντά στον Κεγκέρογλου

Και ο Ανδρουλάκης απαντά στον Κεγκέρογλου

Ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για συκοφαντίες

Μετά την Εύα Καϊλή και ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος κατηγόρησε τους δύο ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ ότι δεν πληρώνουν στο κόμμα τις εισφορές από την ευρωβουλευτική τους αποζημίωση, όπως π.χ. κάνουν οι βουλευτές της ελληνικής Βουλής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο Action24 τονίζει:

«Στις συκοφαντίες, όταν πλήττεται η αξιοπρέπεια μας πρέπει να απαντάμε. Από το 2014 που εξελέγην ευρωβουλευτής, πάντα στήριζα το κόμμα μου οικονομικά, πάντοτε σε συνεννόηση με τον διευθυντή του κόμματος, τον κ . Σαλαγιάννη»,  και πρόσθεσε:

«Οι ευρωβουλευτές δεν μπορούν να δίνουν χρήματα στο κόμμα τους όπως γίνεται με την ελληνική Βουλή, θυμάστε τι σκάνδαλο προέκυψε στο ευρωκοινοβούλιο με τη Λεπέν για τέτοιο θέμα. Ουδέποτε τόσα χρόνια δεν είχε τεθεί θέμα, και τίθεται ξαφνικά τώρα που είμαστε στη διαδικασία εκλογών».

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή με ανάρτησή της στο FB ανέφερε: «Όταν τελειώνουν τα πολιτικά επιχειρήματα αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις. Απαντώ: Υπερκαλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας στο κόμμα καλύπτοντας δαπάνες λειτουργίας στα πλαίσια της νομιμότητας σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς! Κάποιοι προτιμούν μετρητά χωρίς αποδείξεις, ενώ καλύπτουν τις ευθύνες εκείνων που βύθισαν το κόμμα στα χρέη! *από το 2014 ζητώ να ενημερωθούμε για τον λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη. Το μόνο χρέος που έχουμε στην παράταξη είναι η ενότητα».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024