Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι - Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης - Διακόπηκε η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι – Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Μπορεί σήμερα να επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά σε μια εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, η κατηγορούμενη θα πρέπει να βρεθεί στην δικαστική αίθουσα για να απολογηθεί

Για την ερχόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου διέκοψε το δικαστήριο. Η συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με την απολογία της κατηγορούμενης. Η 37χρονη θα σταθεί μπροστά στους δικαστές για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει, στις 20 Μαΐου 2020, βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ αναγνώστηκαν και τα έγγραφα της υπόθεσης.

Νωρίτερα ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα και η Αννίτα Ναθαναήλ με την οποία δημιούργησε φιλική σχέση μετά την επίθεση αναφέρθηκαν στην ψυχολογία της και περιέγραψαν το φόβο που εξακολουθεί να νιώθει η παθούσα.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει πως δεν γνώριζε τον 40χρονο με τον οποίο η Έφη φέρεται να είχε εμμονή.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως με την κατηγορούμενη είχε περιστασιακή ερωτική σχέση και πως την Ιωάννα την αντίκρισε για πρώτη φορά στη δίκη. Τι μπορεί να προκάλεσε τόση ζήλεια στην κατηγορούμενη, ώστε να ρίξει το βιτριόλι στην Ιωάννα;

«Μπορεί να πιστεύει ότι κάποιος δεν πρέπει να ζήσει για το δικό του λόγο, γιατί εκείνος είναι διαταραγμένος , ότι πρέπει να κάνει το κακό γιατί δεν τον θέλει, δεν τον πάει, γιατί απειλείται» δηλώνει ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο Star.

Τόσο οι άνθρωποι που βοήθησαν την Ιωάννα την ημέρα της επίθεσης όσο και οι γιατροί της περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την έκταση της ζημιάς που έχει υποστεί το κορίτσι, το οποίο ζει από θαύμα.

«Έβγαζε μπουρμπουλήθρες. Η κοπέλα έλιωνε μπροστά. Απλά της είπα να βγάλει τα ρούχα της. Δεν μπορούσε να την αγγίξει κανένας» ήταν η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα.

Πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι η 36χρονη;

Σκοτεινό σημείο παραμένει το από ποιους και πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι η κατηγορούμενη. Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να το προμηθεύτηκε η ίδια, αφού απαιτείται να κάνει συγκεκριμένο επάγγελμα και να κάνει υπεύθυνη δήλωση που θα το χρησιμοποιήσει. Άρα το πιθανότερο είναι ότι κάποιος τρίτος άνθρωπος της το χορήγησε είτε το βρήκε με κάποιο παράνομο τρόπο ή μέσο».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024