Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσάρλι Σιν - Κέρδισε την δικαστική μάχη εναντίον της πρώην συζύγου του Ντενίζ Ρίτσαρντς

Τσάρλι Σιν – Κέρδισε την δικαστική μάχη εναντίον της πρώην συζύγου του Ντενίζ Ρίτσαρντς

Η κόντρα μεταξύ του πρώην ζευγαριού δε φαίνεται να τελειώνει παρά τα χρόνια που έχουν περάσει

Το Δικαστήριο στο Λος Άντζελες αποφάσισε οτι ο Τσάρλι Σιν δεν είναι πλεον υποχρεωμένος να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίς Ρίτσαρτνς, η οποία πληροφορήθηκε σοκαρισμένη τα νέα, ενώ βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Σαμι, 17 ετών και την Λόλα, 16 ετών και έχει χωρίσει απο το 2005. Ο χωρισμός τους έγινε όταν η Ρίτσαρντς ήταν έγκυος στο 2ο παιδί τους, μια περίοδο που ο Τσάρλι Σιν είχε ξανακυλήσει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Η ηθοποιός είχε πει στο δικαστήριο οτι ο Σιν γινόταν τρομερά βίαιος μαζί της.

«Ο Τσάρλι έχει αναβάλλει την δίκη τόσες φορές, για περίπου δυο χρόνια τώρα, είναι πάρα πολυ ύποπτο που η δίκη έγινε χθες, ενώ η Ρίτσαρντς βρίσκεται μακριά» διαβάζουμε απο το περιοδικό People.

Στην απόφαση του Δικαστηρίου καταλυτικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε η απόφαση της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού να μείνει με τον πατέρα της.

Η 17χρονη σε πρόσφατο βίντεο της στο Tik-Tok είχε χαρακτηρίσει το σπίτι της μητέρας της «κακοποιητικό περιβάλλον, στο οποίο νιώθει παγιδευμένη». Για τον λόγο αυτό, μετακόμισε με τον πατέρα της, ενώ η μικρότερη κόρη τους εξακολουθεί να μένει με την μαμά της.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς, η οποία έχει ξαναπαντρευτεί και έχει μια 10χρονη κόρη απο τον δεύτερό της γάμο, είχε δηλώσει παλιότερα οτι είναι αρκετά αυστηρή μαμά.

Σύμφωνα πάλι με το περιοδικό People, η Ντενίζ Ρίτσαρντς θέλει να μεγαλώνουν οι κόρες της με κανόνες, κάτι που η μεγαλύτερή της κόρη βρίσκει καταπιεστικό. «Αντίθετα ο Τσάρλι Σιν, δεν υιοθετεί τους κανόνες της πρώην γυναίκας του, έχει έναν πιο «χαλαρό» τρόπο διαπαιδαγώγησης και αυτός είναι ο λόγος που η μεγάλη τους κόρη αποφάσισε να μείνει μαζί του. Η Ντενίζ είναι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024