Με το δίδυμο Σάρλια – Πούγγουρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Τουλάχιστον σε μία ακόμη αναμέτρηση.
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός με τους τραυματισμούς δεν αφήνουν περιθώρια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κι έτσι αναμένεται να βασιστεί και κόντρα στον Ιωνικό στο συγκεκριμένο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Ο σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κουρμπέλη, και γι’ αυτό θα ρίξει και πάλι στη μάχη τους Σάρλια και Πούγγουρα, οι οποίοι φάνηκε πως είχαν καλή συνεργασία στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, κανονικά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς αναμένεται να τεθούν και πάλι οι Διούδης, Ιωαννίδης και Κώτσιρας.
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη, με 88-77.
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.