Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Παλαιοκώστας - Γιατί δεν αποφυλακίζεται απόψε ο διαβόητος βαρυποινίτης

Νίκος Παλαιοκώστας – Γιατί δεν αποφυλακίζεται απόψε ο διαβόητος βαρυποινίτης

Ο 61χρονος διαβόητος ληστής τραπεζών και απαγωγέας του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Χαΐτογλου, θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα, αλλά, παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα

Δεν θα αποφυλακιστεί τελικά απόψε ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ο 61χρονος βαρυποινίτης μετράει ώρες μέχρι να διαβεί την πύλη εξόδου των φυλακών Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.

Ωστόσο, παρότι έχει ανακοινωθεί πως ο Νίκος Παλαιοκώστας βγαίνει από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, αυτό αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη, καθώς απόψε έπρεπε, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για αιμοκάθαρση, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Tempo24.news.

Δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει, μέσω των δικηγόρων του, ο διαβόητος βαρυποινίτης, έγινε ομόφωνα δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ο 61χρονος διαβόητος ληστής τραπεζών και απαγωγέας του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Χαΐτογλου, θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα, αλλά, παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα.

Στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης γίνεται αναφορά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (σ.σ. οξεία νεφρική ανεπάρκεια και ανεπανόρθωτη βλάβη στην ωχρά κηλίδα), αλλά και στην «κόσμια» συμπεριφορά του στα 16 χρόνια κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Παλαιοκώστας βρισκόταν κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ενώ είχε καταδικαστεί σε ποινή 197 ετών και 376 μηνών για σωρεία αδικημάτων.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024