Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Air India - Αεροπλάνο «κόλλησε» κάτω από γέφυρα

Air India – Αεροπλάνο «κόλλησε» κάτω από γέφυρα

Ένα αεροσκάφος της Air India όδευε για απόσυρση, αλλά κατά τη μεταφορά του «κόλλησε» κάτω από γέφυρα με αποτέλεσμα οι εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Όσο πέταγε δεν το σταμάτησε τίποτα, όμως, καθώς το αεροπλάνο της Air India πήγαινε για απόσυρση «κόλλησε» κάτω από μία γέφυρα. Τι συνέβη;

Το αεροσκάφος της Air India είχε εκποιηθεί προκειμένου να γίνει σκραπ. Στη διαδικασία μεταφοράς του, όμως, δημιουργήθηκε πρόβλημα, προκαλώντας, αρχικά, μεγάλη απορία στους χρήστες του διαδικτύου.

Η Air India έσπευσε να διευκρινίσει, με ανακοίνωσή της, ότι η εταιρία δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. «Πρόκειται για ένα αποσυρθέν αεροσκάφος σε διαδικασία αποδόμησης το οποίο είχε εκποιηθεί. Η μετακίνησή του έγινε από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Air India δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο αεροσκάφος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Δείτε το απίστευτο βίντεο

Συν τοις άλλοις, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου στο Δελχί διαβεβαίωσαν ότι το σκάφος δεν ανήκει στον στόλο του αεροδρομίου και ότι ο οδηγός μπορεί να έκανε κάποιο λάθος κατά τη μεταφορά του.

Ωστόσο, προ των διευκρινίσεων, το βίντεο είχε ήδη χιλιάδες θεάσεις σε Twitter και YouTube, με πολλούς χρήστες να διερωτώνται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περίεργο περιστατικό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024