Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά στον Ίαν Χάμερ η ΑΕΚ

Κοντά στον Ίαν Χάμερ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Ίαν Χάμερ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Στέφανου Δέδα για τις θέσεις των ψηλών.

Με την ξαφνική αποχώρηση του Μάνι Χάρις η ΑΕΚ βγήκε στην αγορά για να καλύψει το κενό του, ψάχνοντας ωστόσο παίκτη για τις θέσεις των ψηλών. Εκεί όπου ο Στέφανος Δέδας είχε προαναγγείλει ενίσχυση κάνοντας λόγο και για έλλειψη αθλητικότητας στο ρόστερ της Ένωσης.

Ο παίκτης αυτός λοιπόν φαίνεται πως βρέθηκε και είναι ο Ίαν Χάμερ. Ο 31χρονος Αμερικανός με ύψος 2μ.01 μπορεί να παίξει και στο τέσσερα και στο πέντε ενώ χαρακτηρίζεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Ο παίκτης έχει μιλήσει με τον Δέδα και η περίπτωσή του φαίνεται προχωρημένη αν και η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της και μία ακόμη η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο Χάμερ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον από το 2009 έως το 2013, δεν έγινε draft το 2013 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γερμανία. Φόρεσε τις φανέλες τις Ουλμ, της Μπίσονς, της Γκέτινγκεν, της Σάρατοφ, της Μονακό, της Νίζνι, της Μπαντίρμα, της Όλντενμπουργκ και της Πετκίμ, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και είχε 11.3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 2018/19 μάλιστα είχε παίξει και απέναντι στην ΑΕΚ ως παίκτης της Μπαντίρμα, σημειώνοντας 13 πόντους στο ένα ματς και 2 στο άλλο.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024