Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμοι στην υπηρεσία των φοιτητών

Δήμοι στην υπηρεσία των φοιτητών

Καλές πρακτικές εφαρμόζουν δήμοι της Αττικής αποδεικνύοντας στη πράξη πως ενισχύουν τους φοιτητές των πόλεων τους. Προσφέροντας τους δωρεάν μετακίνηση προς τα πανεπιστήμια συμβάλλουν στην απρόσκοπτη φοίτηση τους σε μια εποχή όπου εκτός της πανδημίας υπάρχουν και οικονομικές δυσκολίες για πολλές οικογένειες. Μα πάνω από όλα, στέλνουν το μήνυμα πως στηρίζουν την φοιτητική κοινότητα

Το φοιτητικό λεωφορείο του  δήμου Διονύσου θα εξυπηρετεί και φέτος τους φοιτητές της περιοχής αφού θα τους μεταφέρει δωρεάν τόσο στη Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όσο και στα Πανεπιστήμια Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Ιλισίων.

Ο Δήμος Πεντέλης επίσης, σε συνέχεια έναρξης των μαθημάτων στα Πανεπιστήμια με φυσική παρουσία φοιτητών, έχει σκοπό να προχωρήσει στην επανέναρξη του προγράμματος για τη δωρεάν μεταφορά φοιτητών του Δήμου στην Πανεπιστημιούπολη/Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, το οποίο είχε διακοπεί λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας για τον COVID-19.

Ξεκινά επίσης και το Πρόγραμμα ”Μεταφορά των Φοιτητών του Δήμου Φυλής”  με λεωφορείο για Πανεπιστημιούπολη – Πολυτεχνείο (Ζωγράφου) σε συνεργασία του Δήμου Φυλής και του Συλλόγου Νέων Φυλής.

“Συνεπείς στο ραντεβού μας και φέτος , με τη δωρεάν μεταφορά των Φοιτητών μας καθώς και το  ”Ένα πακέτο για κάθε Φοιτητή” κάνουμε πράξη την στήριξη των νέων του Δήμου Φυλής, γιατί πιστεύουμε ότι το μέλλον τους ανήκει και τους θέλουμε στον τόπο μας όπου έχουν πολλά να προσφέρουν” τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Ακόμη, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής,  θα   εφαρμόσει με τη σειρά του πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης- μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στόχος του Προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση πρόσβαση με μεταφορικό μέσο -πούλμαν και σταθμούς μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024