Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παππά - «Ο χώρος μας βρίσκεται σε σοκ μετά τις καταγγελίες»

Ιωάννα Παππά – «Ο χώρος μας βρίσκεται σε σοκ μετά τις καταγγελίες»

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το me too, την επιλογή της να γίνει μητέρα σε μεγαλύτερη ηλικία και την καινούρια της παράσταση

Η Ιώαννα Παππά για ακόμα μια φορά δε δίστασε να πάρει θέση σε μια σειρά ζητημάτων, από τα σχόλια που δέχονται οι γυναίκες που επιλέγουν να γίνουν μητέρες σε μεγάλη ηλικία μέχρι τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα για το me too ανέφερε: «Δε γνώριζα για τόσο ακραία γεγονότα. Ένιωσα πάρα πολλά διαφορετικά συναισθήματα, ήταν μεγάλο σοκ για τον χώρο μας. Ο περισσότερος κόσμος ένιωσε πάρα πολύ άβολα με αυτό.» Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως «είναι μια χρυσή ευκαιρία να αρχίσει να μιλάει ο κόσμος, κανένας δεν μπορεί να ασκεί τέτοια εξουσία πάνω σε άλλους».

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αν τις έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο η Ιωάννα Παππά απάντησε ότι έχει συμμετάσχει σε άσχημες συνεργασίες αλλά όχι κακοποιητικές.

Με αφορμή ένα κακόβουλο σχόλιο στο instagram  για την ηλικία που επέλεξε να γίνει μητέρα, η ηθοποιός απάντησε ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας περιορισμός στις γυναίκες για το πότε θα γίνουν μητέρες. «Οι κίνδυνοι είναι περιορισμένοι πλέον, όλα φτιάχνονται. Αν μπορώ να πω κάτι στις γυναίκες είναι ότι μπορούν να κάνουν παιδί σε όποια ηλικία θέλουν» κατέληξε η ηθοποιός.

Τέλος, επειδή στο θέατρο που θα εμφανίζεται φέτος θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους, η Ιωάννα Παππά δήλωσε:

«Ξέρω ότι πολύς κόσμος νιώθει άσχημα επειδή δε μπορεί να παρακολουθήσει αλλά η σκέψη των υπευθύνων ήταν να μειώσουμε την περίπτωση κρούσματος και άρα να πάει πίσω όλη η παραγωγή» ανέφερε η ηθοποιός.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024