
ΑΕΚ – Αποθέωση για Τσούμπερ και Αραούχο στο Αγρίνιο
Τους Τσούμπερ και Αραούχο αποθέωσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.
Μετά την κακή εμφάνιση της Τούμπας, η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 του Παναιτωλικού και ανέβηκε στους 10 βαθμούς.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή της ομάδας έξω από το γήπεδο αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη σημαντική νίκη. Δύο ήταν τα πρόσωπα ωστόσο που φάνηκε να… κερδίζουν περισσότερο από όλους τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς.
Τόσο ο Στίβεν Τσούμπερ, όσο και ο Σέρχιο Αραούχο αποθεώθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ήταν φυσικά μέσα στα ονόματα που φώναζαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και έξω από το γήπεδο, μετά τη λήξη του αγώνα.
- Ανανέωσε με Ζουπάνη ο Ολυμπιακός
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νεοχωρούδα στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα από το 112
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο




