Από το υπό κατάληψη σχολείο της κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο λόγος για 15χρονη μαθήτρια στο Ρέθυμνο, που όπως όλα δείχνουν κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ενώ βρισκόταν μέσα στον χώρο του σχολείου.
Εχασε τις αισθήσεις του
Το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άρον – άρον το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους μέθης.
Η ανήλικη έμεινε για ολόκληρο 24ωρο στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο προχθές το βράδυ και πλέον η κατάσταση της υγείας της έχει ομαλοποιηθεί.
Στο μεταξύ, η υπόθεση, που έχει εκ νέου θορυβήσει τη σχολική κοινότητα, διερευνάται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Σύλληψη καταστηματάρχη
Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στο υπό κατάληψη σχολείο τους, είχαν φροντίσει από νωρίς να προμηθευτούν από κοντινό κατάστημα αρκετά μπουκάλια αλκοόλ.
Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί άμεσα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος καλείται να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για το γεγονός ότι προμήθευσε ανήλικους με αλκοόλ παρά το ότι αυτό απαγορεύεται.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου