Κοροναϊός – Σε σοβαρή κατάσταση 14χρονη από τη Δράμα – Νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία
Με βαριά πνευμονία νοσηλεύεται 14χρονο κορίτσι από τη Δράμα αφού ο κοροναϊός δεν κάνει εξαιρέσεις. Δεν είχαν εμβολιαστεί οι γονείς της, είχαν νοσήσει και οι ίδιοι.
Ένα 14χρονο κορίτσι από τη Δράμα έχει «χτυπήσει» ο κοροναϊός με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 14χρονη βρίσκεται αυτή την στιγμή σε απλή κλίνη Covid-19 αφού δεν έχει κριθεί, ευτυχώς, αναγκαίο να διασωληνωθεί.
Ανεμβολίαστοι οι γονείς
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γονείς είχαν νοσήσει και οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα αλλά ξεπέρασαν τη νόσο, ενώ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι αφού κάθε μέρα που περνάει χρειάζεται λιγότερο οξυγόνο. Η 14χρονη έχει άλλα τρία αδέρφια.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής