
Άκης Τσοχατζόπουλος – Συντετριμμένοι η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος τους στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του
Η Βίκυ Σταμάτη και ο 14χρονος Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν συντετριμμένοι, ενώ όλη τη διάρκεια κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου.
Σαράντα ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου και το πρωί της Κυριακής, 3 Οκτωβρίου, τελέστηκε μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Παρούσα ήταν η Βίκυ Σταμάτη, ο 14χρονος γιος της, Άκης που απέκτησε από τον γάμο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και λίγος κόσμος. Αξιοσημείωτο ήταν πως ο δίσκος με τα κόλλυβα είχε πάνω του σχηματισμένο τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, πάνω από το όνομα του πολιτικού που πέθανε στις 27 Αυγούστου 2021.
Η Βίκυ Σταμάτη και ο 14χρονος Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν συντετριμμένοι, ενώ όλη τη διάρκεια κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου.
- «Αυτοί έκαψαν τη Marfin»
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας παράνομων σκευασμάτων διατροφής – Άνω των 200.000 ευρώ η φοροδιαφυγή
- Νέα Αριστερά: Ο αγώνας για μια Κύπρο ενωμένη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Ο Τραμπ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Πούτιν θα τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
- «Ομόρφυνε τη ζωή μας» – Η ΕΛΑΣ αποχαιρετά τη σπουδαία ηθοποιό Μάρω Κοντού


