Η Ελληνίδα τενίστρια την Δευτέρα (4/10) θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο. 9 του κόσμου, καθώς η Ναόμι Οσάκα θα χάσει πέντε θέσεις και θα πέσει στο Νο.12.
Η φετινή σεζόν είναι ονειρική για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια το 2021 έχει πετύχει μεγάλες νίκες απέναντι σε μεγαθήρια του παγκοσμίου τένις, έχει κάνει σπουδαίες πορείες στα κορυφαία τουρνουά και βρίσκεται πλέον στην κορυφαία 10άδα της WTA.
Την περασμένη εβδομάδα η 26χρονη ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο.10 του κόσμου, ενώ αύριο (4/10) θα ανέβει μια ακόμα θέση και θα βρεθεί στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς η Ναόμι Οσάκα θα υποχωρήσει 5 θέσεις, καθώς θα χάσει τους 1000 βαθμούς που είχε πάρει πέρσι στο Indian Wells. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από το Νο.7 θα βρεθεί στο Νο.12 και η Μαρία από το Νο.10 θα ανέβει στο Νο.9 για πρώτη φορά στην καριέρα της.
Η Σάκκαρη έχει 3.870 πόντους, έχοντας μπροστά της την Σοφία Κενίν (Νο.8) με 4.190 και την Ελίνα Σβιτόλινα (Νο.7) με 4.276 πόντους. Στην 10η θέση της WTA θα βρεθεί η Μπελίντα Μπένσιτς με 3.735 βαθμούς.
Υπενθυμίζουμε ότι το Indian Wells θα πραγματοποιηθεί από τις 7-17 Οκτωβρίου, με την Μαρία Σάκκαρη να βρίσκεται ήδη στην Καλιφόρνια και με την ψυχολογία στα ύψη είναι έτοιμη να τα δώσει όλα και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in