Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρινιόλι: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, εμείς ήμασταν συμπαγείς»

Μπρινιόλι: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, εμείς ήμασταν συμπαγείς»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε μετά τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι, αλλά και ότι η ομάδα του ήταν συμπαγής.

Μετά τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι, αλλά και πως η ομάδα του ήταν συμπαγής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Στη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε κάποιους συμπαίκτες που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες. Είμαι ικανοποιημένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο την κυριαρχία του παιχνιδιού και μεγαλύτερη κατοχή, όμως σταθήκαμε δυνατοί και συμπαγείς. Όλοι όσοι έπαιξαν βοήθησαν και κάναμε μία καλή προσπάθεια. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο αξίζαμε.

Είναι ένας βαθμός που ενδεχομένως δεν μας ικανοποιεί απόλυτα γιατί θέλουμε πάντα τη νίκη, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε».

Για το αν η ατμόσφαιρα θυμίζει ντέρμπι στην Ιταλία: «Σίγουρα το να είμαστε εδώ σε ένα γήπεδο εκτός έδρας δεν ήταν εύκολο. Ήταν όμως ένα κίνητρο. Είχαμε τους φιλάθλους μας νοερά δίπλα μας. Τους περιμένουμε ξανά στο γήπεδο μας».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024