
«Αναλώσιμοι 4» – Γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη με Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία
Η ταινία «Αναλώσιμοι», στην οποία πρωταγωνιστεί πλειάδα διάσημων ηθοποιών, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office και έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο
Σε χολιγουντιανό στούντιο θα μετατραπεί το Νοέμβριο η Θεσσαλονίκη καθώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».
Η ταινία «Αναλώσιμοι», στην οποία πρωταγωνιστεί πλειάδα διάσημων ηθοποιών, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office και έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.
Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές.
«Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών».
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος άλλωστε έχει και τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών. Ο κ. Κουάνης ανέφερε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να μην γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί.
Δείτε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Θάνου, τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 1-3: Οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και είναι μια ανάσα από τον τίτλο
- Blue Origin: Βρέθηκε ο ανταγωνιστής του Falcon 9 της SpaceX
- Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)
- Σιδηρόδρομος: Πόλεμος στους εργαζόμενους και αποκομμένη περιφέρεια – «Και μετά τις βελτιώσεις 25 χρόνια πίσω θα είμαστε»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού






