Σήμερα οι εμβολιασμοί για τον ιό Covid-19 πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, από την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ, με εμβόλιο της Pfizer
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έξω από Ιερούς Ναούς στη Π.Ε. Λάρισας.
Σήμερα οι εμβολιασμοί για τον ιό Covid-19 πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, από την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ, με εμβόλιο της Pfizer.
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου: «Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.