Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η νύχτα που ο Κούμαν… παίζει το κεφάλι του

Η νύχτα που ο Κούμαν… παίζει το κεφάλι του

Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Μαδρίτη, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Ντέρμπι που κρίνει το… κεφάλι του Ρόναλντ Κούμαν στη Μαδρίτη. Και φαίνεται πως είναι οριστικό. Οι συνεχόμενες «σφαλιάρες» που δέχεται η Μπαρτσελόνα, έχουν φέρει τον Ολλανδό τεχνικό με το ένα πόδι εκτός Βαρκελώνης.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κοντράρονται απόψε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» (22:00). Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε υποδέχεται στην πρωτεύουσα την πληγωμένη ομάδα του Κούμαν με στόχο να την… αποτελειώσει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Ισπανίας, το μέλλον του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν… τελειωμένο, καθώς η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να τον απομακρύνει.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ζουάν Λαπόρτα ανέτρεψε τα δεδομένα. Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έβαλε ουσιαστικά τέλος (;) σε όλα τα δημοσιεύματα και ανέφερε πως ο Κούμαν θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας, ανεξαρτήτου του αποτελέσματος με την Ατλέτικο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

«Ο Κούμαν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Έχει στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Του αξίζει εμπιστοσύνη για όλα όσα έχει κάνει ως άνθρωπος της Μπαρτσελόνα. Εκτιμώ πολύ ότι δέχθηκε να καθίσει στον πάγκο σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Είναι ένας θρύλος του συλλόγου», δήλωσε ο Λαπόρτα από το… πουθενά.

Πολλοί κάνουν λόγο για… μπλόφα. Άλλοι λένε πως ο Λαπόρτα δεν μπορεί να απομακρύνει τον Λαπόρτα αυτή τη στιγμή. Όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι σε τραγικό επίπεδο που δεν δίνουν τα περιθώρια για μία τέτοια απόλυση.

Την ίδια ώρα, άλλα Μέσα αναφέρουν πως ο Λαπόρτα δεν κατάφερε να συμφωνήσει με κανέναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κούμαν. Ούτε με τον Μαρτίνεθ, ούτε με τον Τσάβι, ούτε με τον Γκαγιάρδο, αλλά ούτε καν με τον… Πίρλο, ο οποίος τις τελευταίες ώρες είχε γίνει το μεγάλο φαβορί.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως σε περίπτωση ήττας στο αποψινό ντέρμπι, η κατάσταση για τον Κούμαν θα φτάσει σε επίπεδα… έκτακτης ανάγκης. Τα… σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Ολλανδού είναι ήδη… μαύρα.

Ο Κούμαν θα παίξει κόντρα σε ποδοσφαιριστές που ο ίδιος έκρινε πως δεν… κάνουν. Ο Σουάρες πέρσι τον πλήγωσε και του απέδειξε πως όχι μόνο κάνει, αλλά μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας τέτοιου επιπέδου.

Με τα δικά του γκολ, η Ατλέτικο έφτασε στην κορυφή της Ισπανίας μετά από επτά χρόνια, κατακτώντας τον 11ο τίτλο της ιστορίας της. Το ίδιο θέλει να κάνει και ο Γκριεζμάν, που κόντρα στη Μίλαν σκόραρε και το πρώτο του γκολ από την ημέρα της επιστροφής του στους «ροχιμπλάνκος».

Δύο ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να τον… τελειώσουν οριστικά. Δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Και παρότι ο Λαπόρτα δηλώνει πως ο Κούμαν θα συνεχίσει, κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός πως απόψε ο Κούμαν παίζει το… κεφάλι του.

Sports in

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 68-100: Πέρασε στα ημιτελικά και τώρα… Final 4 (vid)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 100-68 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League. Πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final Four της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024