Ο Χρήστος Σερέλης δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε το Λαύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Basket League, φτάνοντας σε μια εμφατική νίκη με 73-89.
Ο Έλληνας τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην ιστορία μας στην Α1. Ό,τι είχαμε σχεδιάσει το εφαρμόσαμε στο τακτικό κομμάτι, με εξαίρεση τα χαμένα ριμπάουντ και αναφέρομαι κυρίως στις αλλαγές που κάναμε στους σουτέρ του ΠΑΟΚ. Έτσι δημιουργήσαμε ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο»
Μιλώντας για τους στόχους του Λαυρίου τη φετινή χρονιά είπε: «Η περσινή χρονιά έχει τελειώσει και δεν υπάρχει στο μυαλό μας, ασχέτως του ότι χρειαστήκαμε χρόνο για να την αποβάλουμε. Το Λαύριο συνεχίζει με την ίδια νοοτροπία. Θέλει να έχει τον σεβασμό όλων».
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.
LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι για τους Ερυθρόλευκους το διακύβευμα είναι η πρόκριση στο Final Four.