Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καφετζής κατά Ατζούν - Η «μάχη» μετά το εξώδικο συνεχίζεται

Καφετζής κατά Ατζούν – Η «μάχη» μετά το εξώδικο συνεχίζεται

Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Τούρκο παραγωγό

Ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει απάντηση-βόμβα στον Ατζούν Ιλίτζαλι, μετά το εξώδικο που του έστειλε ο τελευταίος και του ζητά 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο J2US.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, οι σχέσεις του πρώην παίκτη του Survivor και του Τούρκου παραγωγού παραμένουν τεταμένες.

Αυτές τις ημέρες θα σταλεί αγωγή στο Τζέιμς Καφετζή με την αιτιολογία ότι αθέτησε την συμφωνία και τους όρους της, μετά από την συμμετοχή του στο Survivor.

Ο Τζέιμς Καφετζής καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των πολλών χιλιάδων ευρώ, που θα τον αναγκάσει να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, θα απαντήσει με εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, θα εξηγήσει και τον λόγο, που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθ’ όλα νόμιμες.

Βέβαια, η πρώτη αντίδραση ήταν «έκπληξη» για τον James Καφετζή, αφού έλαβε το εξώδικο λίγο πριν από την πρεμιέρα του J2US.

Οι παίκτες του Survivor υπογράφουν συμβόλαιο που τους δεσμεύει και έξι μήνες μετά τη λήξη του παιχνιδιού κι έχει να κάνει κυρίως με την δημόσια εικόνα τους και με την μη αποκάλυψη γεγονότων που έλαβαν χώρα στο Survivor.

Η εταιρία του Τούρκου παραγωγού θέλει να έχει λόγο στο πού θα πάρουν μέρος οι παίκτες του, ενώ δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα ποινής, παρά μόνο ο παίκτης να απειλείται με μονομερή ακύρωση του συμβολαίου του και με το να χάσει τα χρήματα που έλαβε στο Survivor.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι διαθέσιμος να καλύψει το ποσό των 12.000 ευρώ και ενημέρωσε τον James ότι σε περίπτωση που δεν λάβει τα χρήματα που του αναλογούν από το ριάλιτι, θα τα πληρώσει ο ίδιος.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024