Στην διάθεση του δικαστηρίου είναι ο 36χρονος με τον οποίο είχε επαφές πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι η δράστρια, τόνισε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Κούκιος, μιλώντας στο Χαμογέλα και Πάλι.
«Για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα, κατά καιρούς, η κατηγορούμενη ζητούσε να παρακολουθεί ο εντολέας μου τον 40χρονο και την Ιωάννα. Ο εντολέας μου επειδή κατάλαβε ότι είχε εμμονή με τα δύο πρόσωπα, προσπαθούσε να την αποφύγει. Και της έλεγε ότι τους παρακολουθούσε, ενώ δεν ίσχυε. Και για να είναι πιο πειστικός της έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο ανθρώπων και ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται» σημείωσε ο κ. Κούκιος.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 36χρονος γνώρισε την κατηγορούμενη μέσω της πρώην συντρόφου του. «Του ζητούσε να παρακολουθεί, επειδή θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τον χειρίζεται. Κάτι που δεν ίσχυε».
Ο κ. Κούκιος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε οικονομικές συναλλαγές μεταξύ του πελάτη του και της κατηγορουμένης, προκειμένου ο πρώτος να παρακολουθεί την Ιωάννα. «Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τις εμμονές της κατηγορούμενης» υπογράμμισε ο δικηγόρος.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59