Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός στην Κρήτη - Συγκίνηση για το μόλις 10 ημερών μωρό που ζει σε σκηνή

Σεισμός στην Κρήτη – Συγκίνηση για το μόλις 10 ημερών μωρό που ζει σε σκηνή

Χθες, η Παιδιατρική Μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του Αρκαλοχωρίου και προχώρησε σε δωρεάν εξετάσεις σε όλα τα παιδιά

Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος μόλις 10 ημερών που έμεινε άστεγο μαζί με την οικογένειά του από τον καταστρεπτικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι.

Χθες, η Παιδιατρική Μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του Αρκαλοχωρίου και προχώρησε σε δωρεάν εξετάσεις σε όλα τα παιδιά.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, πρώτα εξετάστηκε το 10 ημερών βρέφος από τους παιδιάτρους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως χαίρει άκρας υγείας παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ζει στις σκηνές μαζί με την οικογένειά του.

Στη συνέχεια, οι παιδίατροι εξέτασαν και τα υπόλοιπα παιδιά διαπιστώνοντας πως κάποια έχουν συμπτώματα κρυολογήματος.

Θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Η οικογένειά του νεογνού είχε έρθει από την Βουλγαρία για μία καλύτερη ζωή με την νεαρή μητέρα να φέρνει στη ζωή πριν δέκα μέρες το μωρό της.

Την ώρα του σεισμού η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι της με την μητέρα να παίρνει το μωρό αγκαλιά και να βγαίνει στο δρόμο.

Το σπίτι έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και δεν είναι κατάλληλο προς χρήση με αποτέλεσμα να ζουν τις τελευταίες ημέρες στις σκηνές.

«Φοβηθήκαμε πολύ και ακόμα φοβόμαστε», ανέφερε στο cretapost η μητέρα του παιδιού που έχει πλέον πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

«Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Θέλουμε να φύγουμε για την Βουλγαρία. Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει», τόνισε σχετικά η νεαρή μητέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να φύγει η οικογένεια πρέπει να έχουν την ληξιαρχική πράξη και άλλα έγγραφα από το δήμο Μινώα Πεδιάδος. Μόλις τα παραλάβουν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν από την Κρήτη.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024