Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζέι Ζ - Αγωνίζεται για την απελευθέρωση ενός άντρα που εκτίει ποινή 20 ετών για μαριχουάνα

Τζέι Ζ – Αγωνίζεται για την απελευθέρωση ενός άντρα που εκτίει ποινή 20 ετών για μαριχουάνα

Η νομική ομάδα του ράπερ αγωνίζεται για μείωση της ποινής του

Πρώτα η Μπιγιονσέ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την ίδρυση μιας εταιρείας CBD και τώρα ο Τζέι-Ζ αγωνίζεται να απελευθερώσει έναν άντρα που βρίσκεται στη φυλακή από το 2007 λόγω των κατηγοριών για μαριχουάνα.

Η Page Six αναφέρει ότι η νομική ομάδα του ράπερ έχει κάνει δύο εκκλήσεις σε δικαστή στη Βόρεια Καρολίνα για την «συμπονετική απελευθέρωση» του Βαλόν Βάιλες που εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ο 55χρονος σήμερα Βάιλες κρίθηκε ένοχος το 2007 για κατοχή με σκοπό να διανείμει περισσότερους από έναν τόνους μαριχουάνας από το 2003 έως το 2007. Η πλήρης ποινή του ήταν 20 χρόνια στη ομοσπονδιακή φυλακή με επιπλέον 10 χρόνια εποπτευόμενης αποφυλάκισης.

Σε υποβληθέντα δικαστικά έγγραφα, ο πληρεξούσιος του Τζέι-Ζ,  Alex Spiro, κατέθεσε μια δεύτερη πρόταση με την οποία ζήτησε από το δικαστήριο να επανεξετάσει το προηγούμενο αίτημα.

«Αυτή η αλληλογραφία είναι μια παράκληση να ζητήσω τη βοήθειά σας με σκοπό να κάνω εκστρατεία για την επιείκεια μου», έγραψε ο κατηγορούμενος. «13 χρόνια είναι πολύς χρόνος για να είμαι ακόμα φυλακή για μια ουσία που είναι πλέον νόμιμη».

Ο Τζέι-Ζ και η ομάδα του έμαθαν για την κατάσταση του Βάιλες, αφού ο κρατούμενος έγραψε ένα γράμμα στον ράπερ, πιστεύοντας ότι θα καταλάβαινε την κατάστασή του αφού ο Τζέι – Ζ είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κάνναβης, Monogram.

Η νομική ομάδα του ράπερ αγωνίζεται για μείωση της ποινής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024