Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τύχη… βουνό η Άιντραχτ στο Βέλγιο (0-1)

Τύχη… βουνό η Άιντραχτ στο Βέλγιο (0-1)

Χάρη σε γκολ του Πασιέντσια στις καθυστερήσεις η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 1-0 της Αντβέρπ και δίνει χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στους «16» του Europa League στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή.

Μέχρι το 90ο λεπτό το αποτέλεσμα στην Αμβέρσα ήταν το ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Το 0-0 έδινε διαφορά με +4 στον όμιλο για τους «ερυθρόλευκους» αλλά το πέναλτι του Πασιέντσια στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη με 1-0 για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στην Αντβέρπ κι έφερε τους Γερμανούς στο -2 από την κορυφή όπου βρίσκεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι, αποκτούν χαρακτήρα «τελικού» για την πρόκριση στους «16» του Europa League (μόνο ο πρώτος περνάει απευθείας) τα δύο μεταξύ τους ματς που ακολουθούν, με τους Πειραιώτες να έχουν βέβαια το πάνω χέρι.

Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς το οποίο ήταν αρκετά επεισοδιακό καθώς τρεις φορές διεκόπη για ρίψεις καπνογόνων ενώ και πριν το παιχνίδι υπήρχαν επεισόδια με τους Γερμανούς οπαδούς.

Λάμερς και Κόστιτς είχαν τις καλύτερες στιγμές για την Άιντραχτ που βρήκε τελικά το γκολ στο φινάλε, από έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Γκονζάλο Πασιέντσια που είχε μπει αλλαγή στο 85′ ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφήνοντας χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς τους γηπεδούχους.

Αντβέρπ: Μπουτέζ, Μπούτα, Βερστρέτ, Αλμέιδα, Ντε Λετ, Ντεσολέιλ, Σαμάτα, Μπένσον (77′ Μιγιόσι), Ναϊνγκολάν, Φίσερ, Έγκεσταϊν (46′ Φρέι)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τουρέ, Χασέμπε (73′ Ιλσάνκερ), Χιντερέγκερ, Τσάντλερ, Σο (90+3′ Τούτα), Γιάκιτς, Κόστιτς, Χρούστιτς (46′ Καμάντα), Μπορέ (86′ Πασιένσια), Λάμερς (73′ Λίντστρομ).

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024