Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερό «χτύπημα» Σαββίδη σε Αλαφούζο

Γερό «χτύπημα» Σαββίδη σε Αλαφούζο

Ποιον έλληνα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να κάνει δικό του ο Ιβάν Σαββίδης

Είναι μια ιστορία που δεν τη λες φρέσκια. Αντίθετα, ο υιός Σαββίδης κατά το παρελθόν είχε εκδηλώσει πολλές φορές την εκτίμησή του για ένα συγκεκριμένο έλληνα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μέχρι και στο Instagram τού είχε μεταφέρει το πόσο πολύ τον εκτιμά ως παίκτη. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Τον παίκτη που φαίνεται πως δε βρίσκεται καθόλου στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι αν ο σέρβος προπονητής μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό; Φαίνεται πως δε θα μακροημερεύσει ο νεαρός μέσος. Με τον ΠΑΟΚ να παραμονεύει και να είναι έτοιμος να τον πάρει στη Θεσσαλονίκη επενδύοντας πάνω του.

Ο Μπουζούκης δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος, μένει μάλιστα εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού στα περισσότερα παιχνίδια. Ο… συνωστισμός που επικρατεί στη μεσαία γραμμή τον έχει στείλει στα… αζήτητα τον μικρό και ήδη ο ατζέντης του αναζητά ομάδα. Και την ίδια ώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση. Το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα από Γενάρη είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από… φρέσκο αίμα, θέλει να επενδύσει σε έλληνες παίκτες και διαχρονικά ο Μπουζούκης υπήρχε στο τραπέζι των ανθρώπων της ομάδας. Τώρα που ανοίγει ο δρόμος, ο Σαββίδης είναι έτοιμος για… χτύπημα στον Αλαφούζο και για την «αρπαγή» του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024